Vodilo, do boljšega počutja.

V današnjih časih se lahko veliko najde in prebere v različnih knjigah, pridobijo se informacije na raznih predavanjih, seminarjih in na delavnicah, ki nam pripovedujejo, kako in na kašen naraven način, si lahko pomagamo pri # samozdravljenju, # pri krepitvi imunskega sistema oziroma celotnega telesa.

Veseli me, da se v današnjih časih, o tem tako veliko govori in piše.

Vem tudi, da je kar nekaj tistih čudovitih bitij, ki dvomijo v moč narave, a vendar so oni tudi čudovita bitja, ki jih je potrebno spoštovati in razumeti, glede na njihove odločitve – saj vsaka zgodba ima svojo razlago in prepričanje. In ravno zato, bi bilo lepo, videti združitev naravne metode samozdravljenja z današnjo.

Moja zgodba pa sega že leta in leta nazaj, ko so me hotela prepričanja drugih, prepričati v njihov prav. A vendar sem ostala zvesta sebi, svojim čutom in vse to, me je peljalo po poti znanja različnih učiteljev, ki so me še globlje popeljali do potrditve vsega tistega, kar sem globoko v sebi vedela – da je ta pot, po kateri hodim prava.

Ja in odkrivanje vzrokov, različnih težav in tudi bolezni s pomočjo starodavnih tradicionalnih znanj – starodavnih medicin, z vpogledom v čustva in z vpogledom v osebe, tako v notranjost kot zunanjost, ti daje pogled v CELOTO. Ta CELOTA pa je zelo pomembna. Samo na ta način, sem skozi svoje delo in mojim znanjem (katerega še vedno vzpodbujam in krepim), lahko svetovala in ponudila vpogled v drugo bolj svetlo stran, tako mojim otrokom, mojim domačim in tudi mojim klientom, kjer sem jim z naravnimi “starodavnimi”

Narava in notranji mir Sano center

tradicionalni znanji, svetovala da so vzpostavili ravnovesje v svojem telesu in dosegli boljše počutje.

Na ta način in načinom opazovanja, sem začutila, kaj je tista naravna pot, ki bo pomagala pri prehladih, virozah, bolečinah, ki se pojavljajo v telesu in se izražajo na koži in tudi kako lahko še na drugačen način pogledamo drugo stran poti, v raznih stiskah, ki nas pestijo in bremenijo vsakodnevno. Zato je vsaka naravna terapija, bodisi samo #pogovor, #diagnostično svetovanje iz starodavnih tradicionalnih znanj (medicin), #refleksna masaža stopal, #terapija z moxo, # terpija ventuzami, v veliko pomoč k boljšemu počutju.

Saj veste, da se za vsako pot, mora odločiti vsak sam. Ta pot, nas edino vodi k samozdravljenju, notranjemu miru in kar je najbolj pomembno, k boljšemu počutju.