Bukalna masaža &

face sculpting massage

Bukalna masaža Mirjana Radulovič

Bukalna masaža

Bukalna masaža je popolnoma naravna in izjemna metoda pomlajevanja in sprostitve. Je globoka, intraoralna faza, ki se izvaja znotraj ustne votline. Ciljno delujemo na mišice obraza, lica in čeljustnega sklepa. S posebnimi gibi sprostimo fascijo in tako spodbudimo fina tkiva k sprostitvi in prekrvavitvi (delo se izvaja v sterilnih rokavicah). Rezultati so vidni že po prven tretmaju. Najpogosteje je potrebno opraviti od šest do deset tretamjev. Namen masaže je predvsem sprostitev fascij in globokih mišic, hitrejša regeneracija kože, zmanjšanje napetosti v čeljusti in pomaga izboljšati tonus kože obraza.  Bukalne masaže ne izvajamo, če so prisotne težave v ustni votlini (afte, razjede, itd.).

Skulpturalni lifting obraza in bukalna masaža na naraven način odstranita čas in utrujenost z obraza. Dvignejo, oblikujejo vašo pravo lepoto in okrepijo naravne mehanizme obnavljanja. Je čudovita naravna dimenzija nege obraza, za ohranitev, osvežitev in regeneracijo, ki z lifting učinkom obraza daje dolgoročne rezultate.

Face sculpting massage

Face sculptinga massage je čudovita masaža, ki se ukvarja z linfodranažnimi, osteopatskimi in lifting tehnikami. Z masažo se zajame področje dekolteja, vratu, obraza in glave, kjer se z raznimi masažnimi  in vibracijskimi tehnikami, s stimulacijo akupresurnih točk, sprošča napetost obraznih mišic, vezivno tkivo.  Vzpodbudi se limfni sistem, izboljša se cirkulacija krvi, kar nahrani celice s kisikom, vitamini in hranili. Pri sami masaži se lahko izvajajo tudi različni rituali z Gua Sha, z zeliščnimi snopki, kanso ali ventuzami. Z masažo dosežemo sproščeno in sijočo kožo ter boljše počutje.

Facesculpting massage Mirjana Radulovič

CENA:

Bukalna masaža 40 – 50 min 40,00 €

Facesculpting massage 50 – 60 min 45,00 €

Facesculpting & bukalna masaža 70 – 80 min 75,00 €