O meni

Kdo sem?

Zelo je lepo, ko v času svojega bivanja na čudoviti Materi Zemlji, z vsakim preživetim letom lahko rečem, da sem oseba, ki sem ljubiteljica resnice in, da me je življenje učilo in vzgajalo samo, s sočutjem, ljubeznijo in naravo. Do sedaj sem se že veliko naučila in ja, še naprej svoje znanje izpopolnjujem. To pa me zelo osrečuje in predvsem sem vesela in zadovoljna, da lahko čutim svojo resnico, ki mi daje zagon ne glede na to, kakšne bodo reakcije in posledice.

Z raziskovanjem življenja, sem prišla do točke, ki me je pripeljala do novih osebnih in duhovnih rasti, ko sem se posvetila in se še naprej posvečam sebi. Pri mojem vsakdanu, mi je poleg znanja zelo pomembno, kdo sem in tako nikakor ne neham rasti, se učiti in napredovati. Pri vsem tem, mi je še toliko bolj pri srcu to, ko lahko s svojim znanjem, ki sem ga na svoji poti, pridobila od svojih čudovitih učiteljev, s posvečanjem sebi in odkrivanju tistemu, ki mu rečem – tisto nekaj več, lahko svetujem in na nek način nudim pomoč vsem, ki si želijo sprememb, srečanja samim s sabo in da začutijo kdo v resnici so. Da lahko naša čudovita bitja – naši malčki, izpolnijo, začutijo in dosežejo svoj potencial v času odraščanja. Tako pridemo do spoznanja, kako je zelo pomembno odpreti vrata svojemu telesnemu – fizičnemu

Sano center Mirjana Radulovic

stanju, umu in duši, saj je to naša celota. Ta celota pa je zelo pomembna, saj ko rešujemo določeno zadevo, jo je potrebno vedno gledati kot celoto, ki je vodilo za naprej, za naše boljše počutje in ohranitev življenjske energije. Tako čutimo sebe in osebnostno ter duhovno rastemo.

Znanje, ki me vodi in pelje po moji čudoviti poti in, ki ga lahko podelim tudi z vami, sem pridobila kot :

  • Kemijski tehnik
  • Certificirana reflekosterapevtka
  • Certificirana maserka
  • Tečaj refleksoterapija za novo dobo
  • Izobraževanje postani prvovrsten terapevt
  • Tečaj Klinična Aromaterapija po licenci Inštituta Eve Taylor, London
  • Tečaj indijska masaža glave
  • Tečaj Lava Shell – masaža s školjkami
  • Šolanjem – Reiki mojstrica.

Da sem prišla do različnih spoznanj in zavedanja kdo sem, lahko rečem, da so mi bili in so na nek način še vedno, moj zagon moji otroci. Saj sem z njihovo pomočjo skozi njihovo odraščanje, prišla do spoznanja, kaj so vzroki, da se nam določene zadeve ponavljajo in se odražajo na našem telesu in posledično, se na nek način to dogaja tudi njim. Zakaj, se pojavljajo določene težave z nenehnimi virusi, prehladi, težave s kožo, teža z z zaprtjem itn. Vedno se je porajalo vprašanje: »Kaj je tisto, kar bi bilo v pomoč, tako meni kot njim, da bi bilo počutje boljše, da smo v ravnovesju in da bi bilo naravno in v sodelovanju z naravo? Kaj je tisto, kar je potrebno spremeniti ali odpeti in iti dalje, da bi se boljše počutili?« Zato sem skozi osebne izkušnje in skozi izkušnje, ki sem jih pridobila tudi s svojim trenutno petnajst letnim delom, z različnimi dušicami, med katerimi so tudi otroci, začutila kako zelo je pomembno, da se poslušamo, čutimo, si zaupamo, saj si tako sami sebi lahko najbolj pomagamo, da bo naše počutje boljše. Zato mi je pri mojem delu, v veliko veselje in čast, ko delam z mladimi dušicami dojenčki, otroci, mladostniki, ki so polni zaznavanj, polni nečesa lepega, kar nas spodbuja in kar nam da možnost, da se zavedamo sebe in nas to popelje, seveda, če si dovolimo k boljšemu.
Potrebno se je le prepustiti in zaupati, ker smo sami sebi največje dobro, kar si lahko privoščimo, da bo počutje boljše. In, ko si sam dober in se dobro počutiš, se bo s tabo tako počutila tudi okolica.

Mirjana Radulović, refleksoterapevtka

Masaže daljnih dežel Sano center