O meni

Kdo sem?

Zelo je lepo, ko v času svojega bivanja na čudoviti Materi Zemlji, z vsakim preživetim letom, lahko rečem, da sem oseba, ki sem ljubiteljica resnice in da me je življenje vzgajalo in učilo, od malih nog v sočutju in ljubezni. Do sedaj sem se že veliko naučila in lahko rečem, da se še vedno učim in svoje znanje še naprej izpopolnjujem. V veselje in zadovoljstvo mi je, da lahko čutim svojo resnico, ki mi daje zagon ne glede na to, kakšne bodo reakcije in posledice.

Z raziskovanjem svojega življenja, sem prišla do točke, ki me je pripeljala, do osebne in duhovne rasti. Pri mojem vsakdanu, mi je poleg znanja, zelo pomembno, kdo sem in tako nikakor ne neham rasti, se učiti in napredovati.

Ob vsem tem, mi je še toliko bolj pri srcu, ko lahko s svojim znanjem, ki sem ga do sedaj, na svojem popotovanju skozi življenje in s svojim več kot petnajst letnim terapevtskim delom, pridobila od čudovitih učiteljev, svetujem in na nek način nudim pomoč vsem tistim, ki si želijo sprememb. Na ta način, lahko pridejo do srečanja s samim sabo, začutijo kdo v resnici so in da lahko naša čudovita bitja – naši malčki, izpolnijo, začutijo in dosežejo svoj potencial v času odraščanja.

Mirjana Radulovič kdo sem

Moja pot ni bila vedno lahkotna. Bila je popestrena z vsemi vzponi in padci, ki so mi dali možnost, da sem danes lahko to kar sem.

Kot majhna deklica, sem globoko v sebi čutila drugačnost, ki sem jo izražala z več kot deset letnimi plesnimi gibi jazz baleta in sodobnega plesa. Včasih, ta moja drugačnost ni bila razumljiva, za to sem bila vesela plesa, kateri mi je omogočal, da sem bila povezana sama s sabo in da sem si skozi ples dovolila izražati in čutiti svoje telo, čustva in razmišljanja.
Ples, ki mi še danes veliko pomeni, čeprav za enkrat v teh mojih odraslih letih, le za mojo dušo, za zaprtimi vrati in samo v mojem svetu, mi je bil odločilnega pomena, da danes lahko opravljam poklic terapevta refleksoterapije , terapevta po metodi iz starodavnih tradicionalnih medicinskih znanj – tradicionalne kitajske medicine in tudi ostalih sprostitvenih masaž. Vse to mi je omogočilo, da danes lahko začutim vsakega posameznika, ki pride na moje terapije in da lahko izražam, na svoj inovativen način vse gibe, s poplesavanjem po telesu in da s terapevtskimi prijemi, raziskujem in iščem poti na zemljevidu telesa, do boljšega počutja vsakega posameznika.

Na koncu, ko ugotoviš, da prideš do svojega bistva, da prideš do svoje celote, ki je tista, ki ti daje voljo, željo in moč po napredovanju, je nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi.
Meni je moja celota, odprla moja vrata, v moj poklicni svet terapevta, kjer lahko izrazim svoj potencial in kreiram svojo zgodbo, z odkrivanjem tako zunanje kot notranje lepote telesa in notranjost organizma.

Popotovanje po zemljevidu telesa, je zame eno čudovito poplesavanje, ki me v celoti izpopolnjuje.

Znanje, ki me vodi in me pelje po moji čudoviti poti, ki ga lahko podelim tudi z vami, sem pridobila na različne načine in na različnih izobraževanjih:

– Kemijski tehnik,
– Certificirana reflekosterapevtka,
– Certificirana maserka,
– Certificirana svetovalka program diagnostika in prehranjevanje po tradicionalnem kitajskem zdravilstvu ( TKM)
– Tečaj refleksoterapija za novo dobo,
– Izobraževanje postani prvovrsten terapevt,
– Tečaj Klinična Aromaterapija po licenci Inštituta Eve Taylor, London,
– Tečaj indijska masaža glave,
– Tečaj Lava Shell – masaža s školjkami,
– Šolanje – Reiki mojstrica
– Certifikat face sculpting masaža
– Certifikat bukalna masaža obraza
– Izobraževanje ajurvedska masaža obraza s kanso

Mirjana Radulović, refleksoterapevtka, svetovalka po TKM (tradicionalne kitajske medicine)

Masaže daljnih dežel Sano center