Sprostitvene masaže

Sano masaža Mirjana Radulovič

Sano masaža

Sano masaža je terapevtska inovativna masaža, ki se izvaja z globokimi masažnimi prijemi in različnimi masažnimi tehnikami po celotnem telesu. Pri sami masaži se poglobimo v globino mišic, z masažo akupresurnih točk, delno reflekosterapijo na stopalih in s strechingom, s katerim še dodatno in bolj globoko izvajamo masažo. Z njo zboljšamo počutje, stimuliramo prekrvavitev ter zmanjšamo mišično napetost.

Cena:

50 – 60min 45,00 €

De terra

De terra je inovativna terapevtska masaža, ki se izvaja na tleh – na blazini, kjer smo še bolj v stiku z Zemljo in kjer lahko začutimo pretok energije skozi naše telo. Terapija se izvaja s stopali, ki so zelo senzibilna in rokami. Masaža vključuje tudi stretching, saj ima zelo prijeten učinek, na naše mišice in sklepe. Njegova vloga je pomembna pri preprečevanju poškodb in zategnjenosti mišic. Istočasno pa dobro vpliva na gibljivost in boljše počutje. Terapevtska masaža je ravno prav intenzivna in omogoča masažo globokih tkiv. Z delom na meridianih, skozi katere teče življenjska, energija naših organov, čustev in misli, pa namenimo posebno pozornost, saj jim z terapevtsko masažno tehniko omogočamo, da so pretočni, da pretok energije ne postane blokiran, neuravnotežen in da ne pride do porušenja ravnotežja Yina in Yanga v telesu.

CENA:

50 – 60 min 50,00 €

DE TERRA Mirjana Radulovič
DE PROFUNDIS Mirjana Radulovič

De profundis

De profundis je streching terapija, s katero globoko raztezamo naše mišice in tako na njih kot na naše sklepe vpliva prijetno. Izvaja se na blazini, na tleh in oblečeni ste v sproščena in prožna oblačila. Terapija deluje globlje na naše telo, saj z različnimi oblikami raztezanja in pritiski na akupresurne točke v telesu spodbudimo delovanje celotnega telesa. Na ta način se lajšajo bolečine in mišične napetosti, izboljša se krvni obtok in limfni sistem, poveča se prožnost sklepov in tako krepimo telo. S streching terapijo delujemo sprostitveno in tudi pozitivno vlivamo na težave kot so migrene, bolečine v križu, išias itn.

CENA:

40 min 38,00 €

Masaža s toplimi školjkami

Masaža s toplimi školjkami (50 – 60min) je luksuzna sprostilna masaža s toplimi školjkami. Toplota v školjki se sprošča s pomočjo naravnega aktivatorja lave in morske vode, ki ga vstavimo v školjko.

Masaža Lava Shell je kombinacija sprostilnih tehnik glajenja in akupresurnih točk, ki bodo sprostile, napetosti v mišicah, s toplo in gladko školjko. Kot valovanje morja se spreminja ritem masaže in moč pritiskov. Med segrevanjem se v školjki sproščajo kalcijevi ioni, ki kožo učvrstijo in regenerirajo.

Popolna sprostilna masaža z izjemnim učinkom nege kože.

CENA:

50 – 60 min 47,00 €

Masaža s toplimi školjkami
Aroma terapija Eve Taylor Sano center

Aroma terapija Eve Taylor

Aroma terapija Eve Taylor je popolna terapija relaksacije za dušo in telo.

V kombinaciji z aromami (eteričnimi olji Eve Taylor) in terapijo (masažmimi tehnikami – refleksoterapije, limfne dranaže/ mišljeno kot »pumpanje« ter akupresurnih točk) telo preide v stanje popolnega miru in harmonije.
Eterična olja delujejo na fizičnem, psihičnem, emocionalnem in duhovnem nivoju.

Čistijo telo preko limfnega sistema, sproščajo fizično in psihčno napetost ter balansirajo misli.

Klinična aroma terpaija Eve Taylor.

CENA:

Celostna (75 – 85 min) – 58,00 €

Delna (45 min) – 38,00 €

Masaža ocean

Masaža ocean je masaža, ki si jo oblikuje stranka sama in je popolnoma poljubna, se previ lahko je kombinacija vseh različnih masaž, ki jih izvajamo v našem centru, za nego telesa in osebnostno rast.

CENA:

60 – 70 min 55,00 €

45 min 40,00 €

Masaža ocean Sano center
Klasična masaža Mirjana Radulovič

Klasična masaža

Klasična masaža je najpreprostejša in verjetno najstarejša oblika masaže. V strokovnem pomenu, je masaža sistematično gladenje, gnetenje in stiskanje mehkih tkiv celega telesa. Je prijetna in dobro vpliva na naše počutje. Pozitivno učinkuje na naše zdravje, saj izboljšuje krvni obtok, sprošča napetosti v mišicah, spodbuja prebavo in s stimulacijo limfnega sistema pospešuje izločanje odpadnih snovi.

Odpravlja napetost, zmanjšuje stres, ter je ena izmed metod za sprostitev in splošno boljše počutje.

CENA:

Cela (50 – 60 min) – 40,00 €

Polovična (30 – 40 min) – 35,00 €

Delna (20 min) – 28,00 €