Cvetni prah – posušen

17,00 

Cvetni prah kot edinstveno darilo narave vsebuje optimalno uravnoteženo razmerje dragocenih naravnih sestavin, potrebnih za zdravo življenje, in ga upravičeno imenujemo ‘super živilo’.

Kategorija:

Opis

Opis: Cvetni prah je vir vseh esencialnih hranil, ki so potrebna za normalno delovanje in razvoj organizma. Je naravno bogato z vitamini, minerali, beljakovinami, lipidi, aminokislinami, maščobnimi kislinami in encimi. V naravi težko najdemo tako bogat vir hranil, kot je cvetni prah, in upravičeno ga imenujemo ‘super živilo’. Posušeni cvetni prah iz naše ponudbe je hrvaškega porekla iz območja Papuka, kjer se proizvaja v osrčju naravnega parka, kar zagotavlja njegovo kakovost in čistost.

Sestavine: cvetni prah (zrna cvetnega prahu)

Namen: Ohranjanje normalnega dela in razvoja organizma. Za povečanje vitalnosti organizma, izboljšanje imunosti pri pogostih akutnih in kroničnih vnetjih. Ugodno vpliva tudi na apetit in razvoj. Zdravim ljudem ga priporočamo za ohranjanje zdravja, izčrpanim pa za obnovo telesa.

Odmerjanje: 1-2 čajni žlički (5-10 g) na dan

Kako zaužiti: Zrna vmešamo v med, v razmerju 3:1 in dodamo nekaj kapljic limoninega soka, da se membrana bolje razgradi, in takšen med pred uživanjem pustimo nekaj dni stati, dokler se iz zrnc ne sprostijo vse hranilne snovi. Žlico cvetnega prahu lahko vmešate v kozarec vode ali jogurta, dobro premešate in pustite čez noč, v tem času bodo zrnca nabreknila, počila in se raztopila, nato pa ta napitek zjutraj popijete. Zrna lahko predhodno zdrobite v možnarju in tako skrajšate potreben čas namakanja.

Opomba: Hraniti izven dosega majhnih otrok. Priporočenih dnevnih odmerkov ne smete preseči.
Prehransko dopolnilo ni nadomestek ali nadomestilo za uravnoteženo prehrano.

Opozorilo: Izdelek lahko uporabljajo ljudje alergični na cvetni prah. Izdelek ni namenjen otrokom mlajšim od 3 let.

Embalaža: 200 ml