Bee 4 Stress

21,00 

Bee 4 Stress je naravni dodatek k prehrani in je kot super živilo, s proti stresnim učinkom, z matičnim mlečkom in ajurvedskimi rastlinami, ki je izjemno bogate sestave in visoke hranilne vrednosti.

Kategorija:

Opis

Super živilo s protistresnim učinkom z matičnim mlečkom in ajurvedskimi rastlinami, izjemno bogate sestave in visoke hranilne vrednosti. Naravno prehransko dopolnilo je ustvarjeno za vsakogar – dijake, študente, športnike, zaposlene, ljudi s pospešenim življenjskim slogom, pomanjkljivo prehranjenimi ali oslabljeno imunostjo. Je naravna pomoč pri številnih tegobah sodobnega, hitrega načina življenja, kot so stres, živčnost, nemir, razdražljivost, oslabljena imunost. Priporočljivo je za ljudi, ki so pod nenehnim stresom, preveč delajo, so oslabljeni zaradi kroničnih bolezni ali želijo doseči svojo maksimalno fizično in psihično sposobnost. Bee 4 Stress s svojo bogato sestavo, prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Je popolnoma naraven in ga lahko uživamo po potrebi, brez časovne omejitve, Zaradi njegove naravne sestave, pa ohranja hranilne snovi, tako kot iz hrane.

Težave: Imunitet/imunski sistem, stres

Sestavine: Sestavine v 100 g: Cvetlični med 80,0 g, Cvetni prah 8,0 g. Gotu Kola listi v prahu (Centella asiatica) 5,52 g, Tinktura listov in cvetov pasijonke (Passiflora incarnata) 3,2 g, Tinktura korenine ašvagande (Withania somnifera) 2,0 g, Tinktura korenine sibirskega ginsenga (Eleutherococcus senticosus) 1,2 g, Matični mleček-liofiliziran 0,036 g = 36 mg, Vitamin B6 (piridoksin) 0,014 g = 14 mg, Vitamin B1 (tiamin) 0,011 g = 11 mg, Vitamin B12 (cianokobalamin) 0,000025 g = 0,025 mg = 25 µg

Namen: Priporočljivo je za ljudi, ki so pod nenehnim stresom, preveč delajo, so oslabljeni zaradi kroničnih bolezni ali želijo doseči svojo maksimalno fizično in psihično sposobnost.

Odmerjanje: Odrasli: 1-2 čajni žlički na dan (5g). Vzemite po obroku. Pred uporabo dobro premešajte.

Opomba: Hraniti izven dosega majhnih otrok. Priporočenih dnevnih odmerkov ne smete preseči. Prehransko dopolnilo ni nadomestek ali nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pomembno je slediti uravnoteženi in raznoliki prehrani. Pred uporabo dobro premešajte. Ljudje, ki jemljejo zdravila, se morajo pred jemanjem posvetovati z zdravnikom. Ni priporočljivo za nosečnice, doječe matere in otroke mlajše od 12 let. Izdelka ne smejo uporabljati osebe, ki so alergične na čebelje pridelke.

Embalaža: 250 g