Apisan rjava krema

12,00 

Rjava krema je popolnoma naravna krema, ročno izdelana iz nerafiniranega čebeljega voska z dodatkom ekstrahiranega propolisa.

Kategoriji: ,

Opis

Rjava krema je popolnoma naravna krema, ročno izdelana iz nerafiniranega čebeljega voska z dodatkom ekstrahiranega propolisa.100% naravna sestava. Krema, je po sestavi podobna rumeni kremi, vendar z dodatkom ekstrahiranega propolisa. Je popolnoma naravna, brez dišav, konzervansov in emulgatorjev. Naravni čebelji vosek in olivno olje ščitita kožo pred razdraženostjo, poškodbami in razdraženostjo zaradi atmosferskih razmer, kot sta sonce in veter.

Težave: Težave s kožo, dermatitis.

Sestavine: Olje plodov Olea europaea (olivno olje), olje semen Helianthus annuus (sončnično olje), Cera Alba (čebelji vosek), izvleček propolisa, alkohol, olje listov Rosmarinus Officinalis (eterično olje rožmarina), d-limonen

Namen: Povečana zaščita poškodovane kože. Propolis je naravna sestavina, bogata s fenolnimi spojinami, za katere je znano, da delujejo blago antibakterijsko, blago antiseptično in protiglivično. Spodbuja hitro epitelizacijo poškodovane kože.

Doziranje: Nanesite večkrat na dan v tanki plasti.

Opomba: Samo za zunanjo uporabo. Hraniti izven dosega majhnih otrok.
Ni namenjeno osebam preobčutljivim na čebelje pridelke.

Embalaža: 20 ml