Apisan rumena krema

13,00 

Je ročno izdelana naravna krema iz nerafiniranega čebeljega voska, olivnega olja, sončninega olja in eteričnega olja rožmarina.

Kategoriji: ,

Opis

Rumena krema je popolnoma naravna krema, ki je primerna za vse starosti. Je 100% naravna sestava in je eden najbolj prepoznavnih izdelkov Radovana Petrovića. Krema vsebuje nerafiniran čebelji vosek hrvaških čebelarjev z dodatkom deviškega olivnega olja, sončničnega olja in majhne količine naravnega eteričnega olja rožmarina. Je brez dišav, konzervansov in emulgatorjev.

Težave: dermatis, opekline, suha in razpokana koža.

Sestavine: Olje plodov Olea europaea (olivno olje), olje semen Helianthus annuus (sončnično olje), Cera Flava (čebelji vosek), olje listov Rosmarinus Officinalis (eterično olje rožmarina), d-limonen.

Namen: Regeneracija in ohranjanje obrambnega mehanizma kože in s tem njenega delovanja. Za nego občutljive in suhe kože. Neguje, mehča in ščiti suho in razpokano kožo ter tako podpira naravno sposobnost regeneracije kože.

Odmerjanje: Lokalna uporaba. Nanesite večkrat na dan v tanki plasti na suho in čisto kožo. Nanos na sluznico nosne votline – zjutraj in zvečer, v ležečem položaju, v vsako nosnico vnesemo majhno kepico kreme. Počakati je treba, da se krema malo stopi, nato pa jo čim močneje všmrkati globoko v sinuse.

Opomba: Samo za zunanjo uporabo. Hraniti izven dosega majhnih otrok. Ni namenjeno osebam preobčutljivim na čebelje pridelke.

Embalaža: 30 ml