Sache – Naravna maska za normalno kožo

13,00 

Visoka koncentracija medu in cvetnega prahu z dodatkom najkakovostnejših rastlinskih olj, čebeljega voska in ekstrahiranega propolisa, kožo globinsko nahrani in ohranja njeno delovanje.

Kategoriji: ,

Opis

Visoka koncentracija medu in cvetnega prahu z dodatkom najkakovostnejših rastlinskih olj, čebeljega voska in ekstrahiranega propolisa, kožo globinsko nahrani in ohranja njeno delovanje. Koža postane vidno obnovljena. Sinergija čebeljih pridelkov medu, voska in cvetličnega prahu z olivnim in šentjanjževim oljem, je vir vseh esencialnih hranil, vitaminov, aminokislin in maščobnih kislin, ki bogato nahranijo vašo kožo. Med in propolis, s svojo sestavo delujeta antioksidativno, antibakterijsko in protivnetno ter tako popravljata poškodbe in vračata naravne funkcije kože v ravnovesje. Z uporabo te maske bo koža globinsko nahranjena in vidno obnovljena. Propolis je poln mineralov, kot so magnezij, kalcij in cink. Takšni minerali so bistveni za obnovo poškodovanih kožnih celic. Prav to obnavljanje novih kožnih celic, povzroči svežo in mehko kožo ter zmanjšanje tanjših in globljih gub. Kožo globinsko nahrani in ji povrne elastičnost.

Sestavine: /INCI/ Mel (med), Olea europaea fruit fruit (olivno olje), Helianthus annuus seed oil (sončnično olje), Hypericum perforatum olje (šentjanževko olje), Cera Flava (čebelji vosek), Cvetni prah (cvetni prah), Propolis izvleček (izvleček propolisa), olje Rosmarinus officinalis (eterično olje rožmarina).

Opomba: Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, nedosegljivo otrokom. Izdelka ne smejo uporabljati osebe, ki so alergične na čebelje pridelke.

Embalaža: 52 ml