Terapije od časa spočetja & aurikuloterapija

Vsak od nas je zgodba zase zato se vsakemu posamezniku posvetimo v celoti in izvedbo terapij prilagodimo glede na to kar si posameznik želi odpraviti, spremeniti in izboljšati. Terapije, ki so prijetne, pomirjajoče in nežne vas popeljejo do prijetnejšega in boljšega počutja.

Neonatalna terapija

 

Neonatalna terapija je izjemna metoda, ki je zelo prijetna in pomirjujoča. Vemo, da je ROJSTVO eden od izjemnih trenutkov, ki je čudovit in nepozaben trenutek za starše, kljub bolečinam, napornem in dolgem porodu. A vendar je vse hudo v trenutku pozabljeno. KAJ PA OTROK? Kako smo mi kot dojenčki doživljali rojstvo? Se ne spomnimo! Ne vemo, če smo imeli v trebuhu dovolj prostora ali pa smo mogoče imeli prekratko popkovino in se nismo mogli premikati? Kako smo zadihali in kako smo prišli v izjemen svet? Nam je bilo tesno, nas je bilo strah? Teh odgovorov ne dobimo! Teh odgovorov ne poznajo, mi pa se jih ne spomnimo.
Po TKM je strah, tesnoba, panika povezana z ledvicami. Le te pa so povezane z ušesi – sluhom. Za pomoč pri strahovih, ki se jih ne spomnimo lahko izvajamo Neonatalno terapijo. Terapija je nežna, prijetna, ki preko ušes odpre vrata, da se strah in tesnoba sprostita. Ledvica se na ta ničin sprostijo neprijetnih čustev.

CENA:

35 – 45min 38,00 €

Neonatalna terapija Sano center
Aurikuloterapija Mirjana Radulovič

Aurikuloterapij

Aurikuloterapija je metoda, ki se uporablja pri celostni obravnavi in pomaga tudi pri odpravi globljih vzrokih težav. Vsaka ušesna akupunkturna točka odgovarja določenemu notranjemu organu. S tehniko stimuliramo akupunkturne točke na uhljih, saj so na omenjenem predelu točno določene točke kamor se prilepi nalepka s semenk. S stimulacijo refleksnih točk na uhljih vplivamo na možganske refleksne centre, ki so z živčnim sistemom povezani s preostalimi deli telesa.

CENA:

10 terapij 50,00 €

Metamorfna tehnika

Metamorfna tehnika (50 – 60min) je čudovita in preprosta tehnika samozdravljenja, notranje preobrazbe in osebnega razvoja. Primerna je za vse, ki si želijo pozitivnih sprememb, saj že sama beseda metamorfoza pomeni preobrazba,
sprememba. Z nežnim kroženjem po refksnih conah hrbtenice na stopalih, dlaneh in glavi, sprostimo in spodbudimo ujeto življenjsko energijo, ki sproži notranjo in trajno preobrazbo. Vse spremembe se zgodijo naravno in spontano. Stari, negativni vzorci, ki nas omejujejo, se osvobodijo in preobrazijo.

Primerna je za otroke, mladosnike, nosečnice in vsem, ki si želite osebne preobrazbe in duhovne rasti.

CENA:

50 – 60 min – 38,00 €

Metamorfna tehnika masaže Sano center