Program celostna krepitev in harmonija telesa

CELOSTNA KREPITEV IN HARMONIJA TELESA

Zelo je pomembno, da krepimo naš organizem, saj na ta način omogočamo, da se boljše počutimo. Program celostna krepitev in harmonija telesa, je namenjen krepitvi našega organizma, ki je namenjen različnim stanjem v različnih situacijah. Če želimo ohraniti prijeten občutek, moramo poskrbeti za ravnovesje v našem telesu in duhu. Ko tega ravnovesja ni, občutimo določene težave, ki nas pripeljejo do slabega počutja. To pa pride, zaradi združitve prekomernih obveznosti, stresa, vsakodnevnega in utrujenega telesa, pomanjkanje vitaminov in mineralov, nekvalitetne hrane in premalo gibanja na svežem zraku, itn.
V ta namen, da se skušamo čim bolj izogniti temu slabemu počutju, je program za celostno krepitev in harmonijo telesa namenjen, da naredimo korak naprej, da bo počutje boljše.

Program zajema individualno svetovanje, pri katerem uporabljamo znanje iz starodavnih tradicionalnih znanj – tradicionalnih medicin, štiri terapije in svetovanje glede mazil, krem, tinktur, kapljic, olj in čajnih mešanic, ki bi bile oz. so priporočljive, v času izvedbe programa in tudi po zaključku programa za uporabo. Ker je narava poleg nas samih, ključ do našega boljšega počutja, so izdelki izdelani iz čudovitih rastlinic – predvsem lokalnih, ki so namenjene

Program celostna krepitev in harmonija telesa Sano Center Marjana Radulovic

k izboljšavi pri določenih stanjih. Sama vedno rečem, da rastline, ki rastejo okoli nas, so okoli nas z namenom, saj ravno te rastline potrebujemo, da so nam v določeni situaciji in obdobju v pomoč, ki se jih uporabi v mazilih, kremah, hidrolatih, tinkturah, zeliščnih kapljicah, čajih itn.

Skozi svoje petnajst letno delo, iz svojih osebnih ter delovnih izkušenj in z vključevanjem v različna izobraževanja iz starodavnih tradicionalnih znanj – tradicionalnih medicin (tkm, aromateripje, različnih masažnih tehnik, itn), sem svoje znanje in izkušnje želela približati našemu načinu življenja, ki je prilagojeno naši klimi in okoliščinam.
V ta namen, sem vse to, kar počnem že leta, združila in pripravila programe – svetovanje s terapijami, kamor sem vključila tudi izdelke, ki so iz naših slovenskih koncev – naše dežele, od slovenskih proizvajalcev, kot so zeliščna mazila, kreme, tinkture, olja, čaji itn. in vse ostalo, kar je primerno ob določenih stanjih in situacijah in, ki jih lahko uporabimo.

Pri programih in tudi drugih storitvah (primerne za dojenčke, otroke in najstnike/mladostnike), zelo veliko pozornost dajem/o tudi našim čudovitim majhnim, mlajšim bitjem, ker je zelo pomembno, da je tudi njihovo počutje dobro in, da je življenjska energija v ravnovesju. Tudi v teh primerih sem ponovno izhajala iz svojih izkušenj, ki sem jih pridobila skozi samo delo in tudi skozi moje osebne izkušnje z mojimi otroci, ki so mi veliko pokazali in na nek način pomagali na moji poti.

Ko smo v ravnovesju in to velja tudi pri naših najmlajših, se na ta način lahko izognemo raznim virozam, slabemu počutju, zaprtosti, prebavnim težavam, težavam s kožo in še vsemu ostalemu oz. tudi, ko pride do določenih porušenih #situacij# ali pri spremembah, se lažje in hitreje dvignejo iz določenih nastalih (trenutnih) situacij.
Ne pozabite/mo pa pri tem tudi na starše, saj smo starši tisti, od katerih otroci prevzamejo občutenja in se določene zadeve odražajo na otrocih preko staršev. Tako, da se je velikokrat potrebno osredotočiti na nas same, kot starše in delati na sebi, saj razmišljanje staršev, občutenje, razni odnosi, ne vplivajo samo na nas starše ampak tudi na naše male dušice.

Terapije se izvajajo enkrat oz. dvakrat na teden in so prilagojene glede na stanje oziroma situacijo, v kateri se trenutno nahajate oziroma si jo želite izboljšati.

Pri vsem tem, pa je veliko odvisno od nas samih, da si verjamemo, zaupamo in želimo stvari spremeniti in izboljšati. Saj smo samo mi sami tisti, ki lahko zbudimo svojega notranjega zdravnika, ko se opazujemo, poslušamo in si želimo izboljšanje.

Programi, ki jih izvajamo v našem centru za nego telesa in osebnostno rast, so različni in jih prilagodimo glede na stanje in prisotne težave in so primerni za vse starostne skupine, kjer pa je oznaka z zvezdico (*), pa so programi primerni tudi za dojenčke, otroke, najstnike oz. mladostnike.

Programi:

  • Detox – razstrupljanje,
  • krepitev imunskega sistema *,
  • lajšanja želodčnih in prebavnih težav*,
  • lajšanje in izboljšanje stanja zaprtosti, napihnjenosti, prisotnost krčev v trebuhu*,
  • lajšanja glavobolov in migren,
  • lajšanja prisotnih bolečin v času menstrualnega ciklusa * ( najstnice/mladostnice)
  • sprostitve zaradi izgorelosti,
  • dvig imunskega sistema (izvaja se lahko tudi v obdobju, ko je že prisoten npr. prehlad, viroz/e, težave z bronhitisom, astmo*
  • in ostali programi, ki jih oblikujemo, glede na situacijo oz. stanje.

CENA: Celostna krepitev in harmonija telesa….170,00 €