Masaže daljnih dežel

Sano masaža Sano center

Sano masaža

Sano masaža (60min) – Je masaža, ki se izvaja z različnimi masažnimi tehnikami po celotnem telesu.

Z masažo akupresurnih točk in reflekosterapijo na stopalih še dodatno izboljšamo počutje, stimuliramo prekrvavitev ter zmanjšamo mišično napetost. Je masaža, ki vas popelje v sprostitev in boljše počutje.

CENA:

60 min –  38,00 €

Inarie masaža

Inarie masaža (45 min) – čudovita masaža z Inarie elementom, ki nam omogoča globinsko sprostitev naših mišic. Sama masaža pomaga pri raztezanju stisnjenih tkiv in spodbudi mišično relaksacijo. Z njo se poveča pretok krvi v mišicah ter sprostitev in rehabilitacija vnetih mišic.

Pri sami masaži se sredotočamo lahko na predel nog, rok, trebuha in hrbta. Z njo zelo hitro dosežemo dvig koncentracije na predelu, ki se ga obdeluje.

CENA:

45 min – 38,00 €

Vacuslim 48 & vacuslim inarie masaža Sano center
Masaža z zeliščnimi snopki Sano center

Masaža z zeliščnimi snopki

Masaža z zeliščnimi snopki (60min) – je nekaj stoletij stara azijska tehnika masaže, ki se uporablja pri lepotnih in sproščujočih tretmajih. Saj s tem, ko snopke, ki so sestavljeni iz različnih zdravilnih zelišč, nad paro segrejemo in namočimo v toplo zeliščno olje ter s pritiski na akupresurne točke, delujemo blagodejno na telo in duha.

S terapijo pripomoremo k sprostitvi telesa in duha.

Na kožo deluje blagodejno in zdravilno, ker jo očisti, razstruplja, pomlaja in ji podari čudovit zdrav sijaj. Je enkratna za telo, kožo in duha, ker z masažo dosežemo pomiritev, dvig razpoloženja in pomlajevanje, boljšo prekrvavitev, poživitev, razstrupljanje in je zelo prijetna masaža.

CENA:

60 min – 38,00 €

Masaža s toplimi školjkami

Masaža s toplimi školjkami (60min) je luksuzna sprostilna masaža s toplimi školjkami. Toplota v školjki se sprošča s pomočjo naravnega aktivatorja lave in morske vode, ki ga vstavimo v školjko.

Masaža Lava Shell je kombinacija sprostilnih tehnik glajenja in akupresurnih točk, ki bodo sprostile, napetosti v mišicah, s toplo in gladko školjko. Kot valovanje morja se spreminja ritem masaže in moč pritiskov. Med segrevanjem se v školjki sproščajo kalcijevi ioni, ki kožo učvrstijo in regenerirajo.

Popolna sprostilna masaža z izjemnim učinkom nege kože.

CENA:

60 min – 38,00 €

Masaža s toplimi školjkami
Metamorfna tehnika masaže Sano center

Metamorfna tehnika

Metamorfna tehnika (60min) je čudovita in preprosta tehnika samozdravljenja, notranje preobrazbe in osebnega razvoja. Primerna je za vse, ki si želijo pozitivnih sprememb, saj že sama beseda metamorfoza pomeni preobrazba,
sprememba. Z nežnim kroženjem po refksnih conah hrbtenice na stopalih, dlaneh in glavi, sprostimo in spodbudimo ujeto življenjsko energijo, ki sproži notranjo in trajno preobrazbo. Vse spremembe se zgodijo naravno in spontano. Stari, negativni vzorci, ki nas omejujejo, se osvobodijo in preobrazijo.

Primerna je za otroke, mladosnike, nosečnice in vsem, ki si želite osebne preobrazbe in duhovne rasti.

CENA:

60 min –  33,00 €

Masaža ocean

Masaža ocean je masaža, ki si jo oblikuje stranka sama in je popolnoma poljubna, se previ lahko je kombinacija vseh različnih masaž, ki jih izvajamo v našem centru, za nego telesa in osebnostno rast.

CENA:

60 min – 50,00 €

Klasična masaža je najpreprostejša in verjetno najstarejša oblika masaže. V strokovnem pomenu, je masaža sistematično gladenje, gnetenje in stiskanje mehkih tkiv celega telesa. Je prijetna in dobro vpliva na naše počutje. Pozitivno učinkuje na naše zdravje, saj izboljšuje krvni obtok, sprošča napetosti v mišicah, spodbuja prebavo in s stimulacijo limfnega sistema pospešuje izločanje odpadnih snovi.

Odpravlja napetost, zmanjšuje stres, ter je ena izmed metod za sprostitev in splošno boljše počutje.

CENA:

Cela (50 – 60 min) – 34,00 €

Polovična (30 min) – 29,00 €

Delna (20 min) – 24,00 €

Masaža ocean Sano center
Metamorfna tehnika Sano center

Indijska masaža glave

Indijska masaža glave je zelo stara terapija in ena prvih v starih zapisih Ayurvedske tradicionalne medicine. S pritiski na Marma points oz. točke po meridianih, se hitro sprosti napetost v zgornjem predelu telesa.

Z različnimi tehnikami masaž na predelu dekolteja, rok, trapeziusa, hrbta, csalpa – lasišča in masaže obraza stimuliramo prekrvavitev in zmanjašamo napetost v mišicah.

Ta vrsta masaže se zelo priporoča pri težavah z glavoboli, migrenami, pritiskom v očeh, lajšajo pa se tudi bolečine na predelu vratu in hrbta.

CENA:

45 min –  33,00 €

Aroma terapija Eve Taylor

Aroma terapija Eve Taylor je popolna terapija relaksacije za dušo in telo.

V kombinaciji z aromami (eteričnimi olji Eve Taylor) in terapijo (masažmimi tehnikami – refleksoterapije, limfne dranaže/ mišljeno kot »pumpanje« ter akupresurnih točk) telo preide v stanje popolnega miru in harmonije.
Eterična olja delujejo na fizičnem, psihičnem, emocionalnem in duhovnem nivoju.

Čistijo telo preko limfnega sistema, sproščajo fizično in psihčno napetost ter balansirajo misli.

Klinična aroma terpaija Eve Taylor.

CENA:

Celostna (80 min) – 48,00 €

Delna (45 min) – 33,00 €

Aroma terapija Eve Taylor Sano center
Relax masaža Sano center

Relax masaža

Relax masaža je masaža, ki vas popelje v popolno sprostitev.

Izvaja se na predelu obraza, glave, trebuha in na stopalih. Z masažo sprostimo napetost, v zgornjem predelu telesa, sprostimo pretok energije skozi stopala, trebuh in glavo, kar pomeni, da ustvarimo pretok energije po celotnem telesu.

CENA:

45 min – 33,00 €