Uro – tinktura

28,00 

Uro tinktura učinkovito deluje pri vseh težavah sečil. Propolis, ki je del tega, deluje antibakterijsko in protivnetno.

Kategorija:

Opis

Opis: Uro tinkturo lahko uporabljamo samostojno ali kot podporo klasični terapiji, jemljejo pa jo lahko tudi diabetiki. V sestavi tinkture je tudi rastlina zlatovčica, ki je še posebej učinkovita pri vnetju ledvic in sečil ter pri težavah z ledvicami, prostato in težavah z uriniranjem. List koprive uporabljamo za čiščenje ledvic in kot dodatno terapijo pri oslabelem organizmu, slabokrvnosti in pogostih vnetjih sečil. Tinkturo je treba jemati vsaj 3 mesece, njeno delovanje pa krepi učinek klasične terapije. Odlično dopolnilo k različnim terapijam in za ljudi, ki ne prenašajo sladkarij (med). Lahko se uporablja tudi med nosečnostjo, vendar v zmanjšanem odmerku po predhodnem posvetu s proizvajalcem.

Uporaba: Tinkture je priporočljiva samo za odrasle, starejše od 16 let

Težave: Urinarni trakt

Sestavine: Sestavine v 100 ml: Aqua purificata 81,82 ml, alkoholna tinktura propolisa 15,91 ml, tinktura zelene zlate rozge (Solidago virgaurea) 1,14 ml, tinktura listov koprive (Urtica dioica) 1,14ml

Namen: Za izboljšanje delovanja urinarnega trakta. Njegova sestava je prilagojena vnetjem urogenitalnega trakta, zato ga uporabljamo pri vnetju ledvic in mehurja, vnetju jajčnikov, prostatitisu, zelo učinkovit pa je tudi pri okužbah, ki jih povzročajo bakterije.

Odmerjanje: Od 16. leta dalje: 1 jušna žlica (10 ml) 3-krat na dan. Vzemite po obroku

Opomba: Priporočenih dnevnih odmerkov ne smete preseči. Prehransko dopolnilo ni nadomestek ali nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Izdelka ne smejo uporabljati osebe, ki so alergične na čebelje pridelke.

Embalaža: 500 ml