Ulkomed – Med s sladkim korenom, meto in kamilico za želodec

27,00 

Ulkomed – Med s sladkim korenom, meto in kamilico za želodec, vsebuje cvetni prah in sladki koren, ki izjemno delujeta na želodčno sluznico ter hitro in učinkovito pomagata pri razjedah prebavnega trakta in gastritisu.

Kategorija:

Opis

Ulkomed je med s sladkim korenom, meto in kamilico za želodec, ki vsebuje cvetni prah in sladki koren, katera izjemno delujeta na želodčno sluznico ter hitro in učinkovito pomagata pri razjedah prebavnega trakta in gastritisu. Sladki koren, se uporablja tudi pri razjedah na želodcu in dvanajstniku. Kamilica deluje protivnetno, blaži razdraženost sluznice, zmanjšuje napenjanje in želodčne krče. Meta spodbuja izločanje želodčnih encimov in uravnava prebavo.

Težave: Prebavni trakt

Sestavine: Sestavine v 100 g: Cvetlični med 77,19 g, cvetni prah 19,30 g tinktura prave kamilice (Matricaria camomilla) 1,27 g, tinktura listov poprove mete (Mentha x piperita) 1,27 g, tinktura korenine sladkega korena (Glycyrrhiza glabra) 960 mg

Namen: Ta medena mešanica je namenjena otrokom in odraslim. Na začetku terapije je možno rahlo nelagodje, ki naj bi izginilo približno 10 minut po zaužitju. Če se po jemanju bolečina poveča ali ne preneha, prekinite terapijo. Če se po začetku uživanja medu tegobe povečajo, je treba kot pripravo na terapijo najprej uporabiti tinkturo propolisa, ki učinkovito odstranjuje odvečno želodčno kislino, nato pa je možno nadaljevati s terapijo v obliki medu. Terapija naj traja 3-6 mesecev, izjemoma tudi dlje.

Odmerjanje: Otroci od 2 do 16 let: 1 čajna žlička dvakrat na dan. Odrasli: 1 čajna žlička 2- do 3-krat na dan. Vzemite po obroku.

Opomba: Hraniti izven dosega otrok. Priporočenih dnevnih odmerkov ne smete preseči. Prehransko dopolnilo ni nadomestek ali nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri otrocih izdelek uporabljajte izključno na čajno žličko, torej ga ne raztopite v pijači. Pred uporabo dobro premešajte. Raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav življenjski slog sta izjemnega pomena za ohranjanje zdravja. Izdelka ne smejo uporabljati osebe, ki so alergične na čebelje pridelke.

Embalaža: 450 g