Tinktura propolisa

28,00 

Tinktura od propolisa je naravni dodatek k prehrani, ki ima delovanje širokega spektra in je namenjena uporabi pri akutnih in kroničnih vnetjih.

Kategorija:

Opis

Tinktura od propolisa, je naravni dodatek k prehani, ki ima delovanje širokega spektra in je namenjena pri uporabi akutnih in kroničnih vnetjih. Propolis, ki je glavna sestavina tinkture, vsebuje flavonoide, ki krepijo obrambni sistem telesa, spodbujajo tvorbo protiteles in delujejo antioksidativno. Deluje imunostimulativno na telo, zaradi flavonoidov, ki so odgovorni za biološko aktivnost propolisa. V Tinkturi je 14. aktivnih flavonoidov, ki delujejo kot antioksidant, upočasnjuje staranje celic. Pozitivno vpliva na normalizacijo krvnega tlaka, izboljšuje vid in cirkulacijo nasploh ter zmanjšuje možnost nastanka krvnih strdkov. Odlično se ujema z vsemi klasičnimi terapijami, saj poleg dviga imunosti, ščiti in obnavlja črevesno floro. Tinktura se priporoča pri akutnih in kroničnih vnetjih. Odlično vpliva tudi na motnje v delovanju ščitnice in blagodejno vpliva na sladkorno bolezen. Primerna je za dolgotrajno uporabo pri zelo občutljivih bolnikih, ker ne povzroča neželenih stranskih učinkov na želodec in črevesno floro. Zaradi znanstveno potrjenega antibakterijskega in protivirusnega delovanja propolisa, je ta tinktura zelo učinkovita pri vnetju želodčne sluznice, herpesu, pljučnici …

Uporaba: Tinkture je priporočljiva samo za odrasle, starejše od 16 let.

Težave: Alergije, diabetes, dihalni sistem, endokrini sistem, imunski, prebavni trakt.

Sestavine: Sestavine v 100 ml: Aqua purificata 84,34 ml, alkoholna tinktura propolisa 15,66 ml

Namen: Za različne vnetne procese, predvsem črevesne, vnetju želodčne sluznice, herpesu, pljučnici …

Odmerjanje: Od 16. leta dalje: 1 jušna žlica (10 ml) 3-krat na dan. Vzemite po obroku.

Opomba: Priporočenih dnevnih odmerkov ne smete preseči. Prehransko dopolnilo ni nadomestek ali nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Izdelka ne smejo uporabljati osebe, ki so alergične na čebelje pridelke.

Embalaža: 500 ml