Smart bee 4 kids

23,00 

Smart bee 4 kids, je prehransko dopolnilo za otroke, za energijo, izboljšanje imunosti in psiholoških funkcij. Je prijetnega čokoladnega okusa.

Kategorija:

Opis

Smart bee 4 kids, je prehransko dopolnilo za otroke za energijo, izboljšanje imunosti in psiholoških funkcij. Je prijetnega čokoladnega okusa. Je prehransko dopolnilo, s sinergijskim delovanjem hranil iz medu, cvetnega prahu, kakava, cimeta, propolisa, acai sadja, mlade zelene pšenice in vitamina C. Je popolnoma naravne sestave, prijetnega čokoladnega okusa, lahko ga namažemo na kruh, damo v zdrob, čokolado ali podobno. Uporablja se pri otrocih, za krepitev energije, moči in imunosti, ugodno vpliva na rast in razvoj ter izboljšuje koncentracijo in spomin.

Težave: Imunski sistem

Sestavine: Sestavine v 100 g: cvetlični med 85 g, cvetni prah 9 g, kakav v prahu (Theobroma cacao) 2,3 g, cimet v prahu (Cinnamomum zeylanicum) 1,4 g, tinktura propolisa 0,95 g, acai sadje v prahu (Euterpe oleracea) 0,85 g prah mlade zelene pšenice (Triticum aestivum) 0,85 g, vitamin C (L-askorbinska kislina) 120 mg

Namen: Energija in moč, krepitev imunskega sistema in apetita, psihofizični razvoj, boljša koncentracija in spomin.

Odmerjanje: Otroci od 1 do 2 let: 1 kavna žlička dvakrat na dan. Kavna žlička=1,7 g. Otroci od 2 let: 1 čajna žlička dvakrat na dan. (čajna žlička = 5 g).
Vzemite po obroku.

Opomba: Ljudem, ki so alergični na čebelje izdelke, odsvetujemo uporabo izdelkov. Osebe, ki mešanice uporabljajo prvič, naj v prvem tednu terapije zaužijejo minimalne količine pripravka. Pri uporabi mešanic je potrebno upoštevati navodila na deklaraciji posameznega izdelka. Pogostejša uporaba ali povečane količine, ne povzročijo hitrejšega ali povečanega učinka pripravka.

Embalaža:  330g