Pulmomed – Med Petrović s trpotcem in črnim slezom za zgornja dihala

12,00 27,00 

Pulmomed hitro in učinkovito odpravlja težave z razdraženim grlom in krepi imunski sistem s sinergijo vitaminske osnove cvetnega prahu in propolisa.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Pulmomed hitro in učinkovito odpravlja težave z razdraženim grlom in krepi imunski sistem, s sinergijo vitaminske osnove cvetnega prahu in propolisa.
Dodatek trpotca v Pulmomedu, poveča njegovo učinkovitost in je ena izmed rastlin, z najstarejšo uporabo proti kašlju. Zaradi visoke vsebnosti sluzi, ima trpotec sposobnost, da prekrije poškodovano sluznico grla in žrela ter ustvari zaščitno plast, ki zmanjša draženje pri kašlju, hkrati pa deluje protimikrobno in protivnetno. Rastlinski izvlečki trpotca in močvirskega sleza, vlažijo sluznico in pomirjajo draženje pri kašlju. Posebej ugodno delujejo pri suhem kašlju.

Težav: dihalni sistem

Sestavine v 100 g: Cvetlični med 75,56 g, cvetni prah 18,89 g, tinktura trpotca (Plantago lanceolata) 3,10 g, tinktura propolisa 1,32 g, tinktura črnega sleza ( Malva sylvestris) 1,13 g

Namen: Za lajšanje kašlja pri otrocih in odraslih. Priporočljivo je pri akutnem in kroničnem kašlju, saj zmanjšuje razdraženost, obnavlja sluznico in učinkovito odvaja izločke. Še posebej se priporoča kadilcem. Manjša pakiranja (110 g) so primerna za potovanja in akutne primere kašlja.

Odmerjanje: Otroci od 1 do 2 let: 1 kavna žlička dvakrat na dan. Otroci od 2 do 16 let: 1 čajna žlička dvakrat na dan. Odrasli: 1 čajna žlička 2- do 3-krat na dan. Vzemite po obroku.

Opomba: Hraniti izven dosega majhnih otrok. Priporočenih dnevnih odmerkov ne smete preseči. Prehransko dopolnilo ni nadomestek ali nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri otrocih izdelek uporabljajte izključno na čajno žličko, torej ga ne raztopite v pijači. Pred uporabo dobro pretresite. Raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav življenjski slog sta izjemnega pomena za ohranjanje zdravja. Izdelka ne smejo uporabljati osebe, ki so alergične na čebelje pridelke.

Embalaža: 110g, 450g

Dodatne informacije

Embalaža

450 g, 110 g