Prostamel – Prostamel s koprivo in vrbo za prostato

24,00 

Prostamel je posebna mešanica cvetnega prahu, korenine koprive in vrbe, ki neposredno vpliva na delovanje prostate tako preventivno in terapevtsko.

Kategorija:

Opis

Prostamel je posebna mešanica cvetnega prahu, korenine koprive in vrbe, ki neposredno vpliva na delovanje prostate; preventivno in terapevtsko. Običajno se korenina koprive priporoča pri akutnem ali kroničnem prostatitisu ter pomaga pri težkem uriniranju zaradi povečane prostate. Vrbovica je dragocena pri izboljšanju težav s prostato, predvsem pri povečani prostati in vnetjih. V pomoč je tudi pri težavah z ledvicami, mehurjem.

Težave: Sečila

Sestavine: Sestavine v 100 g: Cvetlični med 77,28 g, tinktura korenine koprive (Urtica dioica) 2,55 g, cvetni prah 19,32 g, tinktura zelene vrbe (Epilobium parviflorum) 850 mg

Namen: Pomaga pri zmanjševanju težav s prostato in sečili.

Odmerjanje: Od 16 let dalje: 1 jušna žlica 2- do 3-krat na dan. Vzemite po obroku.

Opomba: Hraniti izven dosega majhnih otrok. Priporočenih dnevnih odmerkov ne smete preseči. Prehransko dopolnilo ni nadomestek ali nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pred uporabo dobro premešajte. Raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav življenjski slog sta izjemnega pomena za ohranjanje zdravja. Izdelka ne smejo uporabljati osebe, ki so alergične na čebelje pridelke.

Embalaža: 450 g