Medisan – Med z meliso in baldrijanom za pomiritev

27,00 

Medisan je posebna mešanica različnih vrst cvetnega prahu in matičnega mlečka, ki odlično vpliva na živčni sistem, omogoča sprostitev in dober spanec.

Kategorija:

Opis

Medisan je posebna mešanica različnih vrst cvetnega prahu in matičnega mlečka, ki odlično vpliva na živčni sistem, omogoča sprostitev in dober spanec.
Melisa deluje pomirjujoče, izboljšuje splošno psihično stanje organizma, vzbuja lepe misli in daje telesu novih moči. Baldrijan pomaga ohranjati in normalizirati zdrav spanec, kar je tudi klinično in znastveno dokazano.

Odmerjanje: Priporočljivo samo za starejše od 12 let.
Jemlje se po ena čajna žlička zjutraj in zvečer, zjutraj 1 uro in zvečer 1 uro pred spanjem.

Težave: stres

Sestavine: (v 100 gramih): Cvetlični med 76,51 g, tinktura melise (Melissa officinalis) 3,06 g, cvetni prah 19,13 g, tinktura korenine baldrijana (Valeriana officinalis) 1,26 g, eterično olje listov poprove mete (Mentha x piperita) 42,1 mg

Namen: Pomoč za sprostitev in miren spanec. Priporoča se ljudem, ki so izpostavljeni dolgotrajnim psihičnim naporom. Lahko se jemlje neomejeno, po želji ali potrebi.

Odmerjanje: Otroci od 12 do 16 let: 1 čajna žlička dvakrat na dan. Odrasli: 1 čajna žlička 2- do 3-krat na dan. Vzemite po obroku.

Opomba: Hraniti izven dosega majhnih otrok. Priporočenih dnevnih odmerkov ne smete preseči. Prehransko dopolnilo ni nadomestek ali nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri otrocih izdelek uporabljajte izključno na čajno žličko, torej ga ne raztopite v pijači. Pred uporabo dobro premešajte. Raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav življenjski slog sta izjemnega pomena za ohranjanje zdravja. Izdelka ne smejo uporabljati osebe, ki so alergične na čebelje pridelke.

Embalaža: 450 g