Medimarin – Med s sikavico in artičoko za jetra

27,00 

Medimarin vsebuje visoko koncentracijo vitaminov v mešanici, zlasti kompleksov vitaminov B, ki učinkovito delujejo na obnovo jeter in normalizacijo presnovnih procesov v njej.

Kategorija:

Opis

Medimarin vsebuje visoko koncentracijo vitaminov v mešanici, zlasti kompleksov vitaminov B, ki učinkovito delujejo na obnovo jeter in normalizacijo presnovnih procesov v njej. Primeren za akutne in kronične poškodbe ter za uravnavanje delovanja jeter, pri otrocih in odraslih. Cvetni prah in sikavica prečiščujeta in izboljšujeta delovanje jeter. Sikavica poleg tega, da preprečuje poškodbo jeter, jih tudi vzpodbuja k regeneraciji. Učinkovita je tudi pri težavah žolča, jeter, vranice, zlatenice in kolik. Artičoka vpliva na presnovo žolča in vzpostavi njegovo normalno delovanje in izločanje, kar pa pripelje do zdravih jeter in zdrave prebave. Medimarin kot naravni dodatek k prehrani, pospešuje okrevanje. Uporaba medene mešanice, je odvisno od starosti, vrste in trajanja težav. V primeru izredno hude okvare jeter, npr. ciroze jeter, priporočamo tudi uživanje Api dodatka plus.

Težave: jetra

Sestavine v 100 g: Cvetlični med 79,01 g, Cvetni prah 19,75 g, izvleček sadja kremena (Silybum marianum) 49,0 mg, artičoka (Cynara scolymus) 1,19 g

Namen: Za akutne in kronične poškodbe ter uravnavanje delovanja jeter pri otrocih in odraslih. Pospešuje okrevanje.

Odmerjanje: Otroci od 7 do 16 let: 1 čajna žlička dvakrat na dan. Odrasli: 1 čajna žlička 2- do 3-krat na dan. Vzemite po obroku.

Opomba: Hraniti izven dosega majhnih otrok. Priporočenih dnevnih odmerkov ne smete preseči. Prehransko dopolnilo ni nadomestek ali nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri otrocih izdelek uporabljajte izključno na čajno žličko, torej ga ne raztopite v pijači. Pred uporabo dobro premešajte. Raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav življenjski slog sta izjemnega pomena za ohranjanje zdravja. Izdelka ne smejo uporabljati osebe, ki so alergične na čebelje pridelke.

Embalaža: 450 g