Laringomed – Med z žajbljem in meto za grlo

12,00 27,00 

Laringomed zelo hitro odpravi vneto grlo in omogoča hitro okrevanje.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Opis: Laringomed – Med z žajbljem in meto za grlo
Laringomed je prehransko dopolnilo z različnimi vrstami cvetnega prahu, medom in propolisom ter z dodatkom eteričnega olja žajblja in mete. Zelo hitro odpravi vneto grlo in omogoča hitro okrevanje. Visoka koncentracija propolisa nevtralizira žarišče vnetja. Vitaminska osnova cvetnega prahu v osnovi medu krepi imunski sistem. Žajbelj deluje pomirjujoče in blagodejno, v kombinaciji s propolisom učinkovito lajša vneto grlo.

Sestavine v 100 g: Cvetlični med 75,47 g, Cvetni prah 18,87 g, Tinktura propolisa 2,64 g
Tinktura žajblja (Salvia officinalis) 1,25 g, Eterično olje poprove mete, (Mentha x piperita)17,7 mg

Namen: Za lajšanje vnetja grla in hripavosti pri odraslih in otrocih. Uporablja se pri akutnem vnetju žrela, ne glede na to ali je posledica prehlada, virusne ali bakterijske okužbe. Manjša pakiranja se uporabljajo za akutne primere, večja pa za pogostejše in dolgotrajnejše težave. Je zelo dobra podpora za ljudi, ki so zaradi narave svojega dela izpostavljeni okužbam (vrtci, šole, ipd.) ali za tiste, ki morajo veliko govoriti, peti in podobno.

Odmerjanje: Otroci od 1 do 2 let: 1 kavna žlička dvakrat na dan. Otroci od 2 do 16 let: 1 čajna žlička dvakrat na dan. Odrasli: 1 čajna žlička 2- do 3-krat na dan. Vzemite po obroku

Opomba: Hraniti izven dosega majhnih otrok. Priporočenih dnevnih odmerkov ne smete preseči. Prehransko dopolnilo ni nadomestek ali nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri otrocih izdelek uporabljajte izključno na čajno žličko, torej ga ne raztopite v pijači. Pred uporabo dobro premešajte. Raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav življenjski slog sta izjemnega pomena za ohranjanje zdravja.

Izdelka ne smejo uporabljati osebe, ki so alergične na čebelje pridelke.

Embalaža: 450g in 110g

Dodatne informacije

Embalaža

450 g, 110 g