Apicomplex Petrović – med za dvig naravnega imunskega sistema

27,00 

Apikomplex Petrović je dodatek k prehrani, z vitaminom C in z veliko količino cvetnega prahu, ki vsebuje obilico vitaminov in mineralov, aminokislin in encimov. Deluje stimulativno na telo ter spodbuja njegov razvoj in samoobrambo pred okužbami.

Kategorija:

Opis

Apicomlex Petrović naš najbolj znan dodatek k prehrani in izdelek že več kot 50 let, ki v celoti potrjuje rek žlička medu, je žlička zdravja!
Velika količina prisotnega cvetnega prahu, ki vsebuje obilico vitaminov in mineralov, aminokislin in encimov, deluje stimulativno na telo, pospešuje njegov razvoj in samoobrambo pred okužbami. Izjemno učinkovitost dosežemo tako, da se vse učinkovine v telo vsrkajo naravno, kot v vsakdanji hrani, med pa lahko uživamo neomejeno dolgo. Vitamin C, ki prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema, vpliva na zmanjševanje utrujenosti in izčrpanosti, ta izdelek dodatno obogati in zaokroži njegov blagodejni učinek na imunski sistem.

Težave: Imunski sistem

Sestavine: Sestavine v 100 g: Cvetlični med 79,70 g, cvetni prah 19,92 g, vitamin C 376,58 mg

Namen: Priporoča se uporaba pri psihofizični izčrpanosti odraslih. Pri otrocih se mešanica uporablja predvsem kot naravni imunostimulator in zaščita pred povečano možnostjo širjenja okužb v vrtcih in šolah. Ugodno vpliva tudi na apetit in razvoj. Zdravim ljudem ga priporočamo za ohranjanje zdravja, izčrpanim pa za obnovo telesa. Pomaga tudi pri intenzivnih naporih v vsakdanjem življenju, pa tudi pri športnikih in poslovnežih, da napolnijo porabljeno energijo, z dnevnim naporom. Z uporabo medu, lahko športniki zagotovo uspešneje in hitreje odpravijo psihofizično utrujenost in izčrpanost. Je odličen dodatek k vsem klasičnim terapijam.

Odmerjanje: Otroci od 1 do 2 let: 1 kavna žlička dvakrat na dan. Otroci od 2 do 16 let: 1 čajna žlička dvakrat na dan. Odrasli: 1 čajna žlička 2- do 3-krat na dan. Vzemite po obroku.

Opomba: Hraniti izven dosega majhnih otrok. Priporočenih dnevnih odmerkov ne smete preseči. Prehransko dopolnilo ni nadomestek ali nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri otrocih izdelek uporabljajte izključno na čajno žličko, torej ga ne raztopite v pijači. Pred uporabo dobro premešajte. Izdelka ne smejo uporabljati osebe, ki so alergične na čebelje pridelke.

Embalaža: 450 g