Apial Petrović

27,00 

Apial Petrović je dodatek k prehrani, s katerim, dosežemo učinek naravne hiposenzibilizacije (terapija, ki omogoča omejiti učinke alergijskih težav), saj z njeno absorpcijo, telo naravno nadomesti pomanjkanje snovi, ki so potrebne za pravilen odziv imunskega sistema.

Kategorija:

Opis

Apial Petrović dodatka k prehrani, s katerim dosežemo učinek naravne hiposenzibilizacije (terapija, ki omogoča omejiti učinke alergijskih težav) saj z njeno absorpcijo, telo naravno nadomesti pomanjkanje snovi, ki so potrebne za pravilen odziv imunskega sistema.

Težave: Alergije, imunski sistem

Sestavine: Sestavine v 100 g: Cvetlični med 80,0 g, cvetni prah 20,0 g

Namen: Za povečanje odpornosti telesa pri otrocih in odraslih. Če so alergijske motnje vezane na določeno obdobje v letu, je treba z uživanjem mešanice začeti 2-3 mesece pred pričakovanim pojavom simptomov in nadaljevati v tem obdobju. Ljudje, ki imajo težave skozi vse leto, naj mešanico uporabljajo dlje časa. Otrokom priporočamo 6-8 kozarcev, odraslim pa skozi vse leto. Pri otrocih do 6. leta starosti za krepitev naravne imunosti zadostuje med. Če oseba trpi za dermatitisom, se priporoča tudi uporaba rumene in rjave kreme.

Odmerjanje: Otroci od 1 do 2 let: 1 kavna žlička dvakrat na dan. Otroci od 2 do 16 let: 1 čajna žlička dvakrat na dan. Odrasli: 1 čajna žlička 2- do 3-krat na dan. Vzemite po obroku. Opomba: Hraniti izven dosega majhnih otrok. Priporočenih dnevnih odmerkov ne smete preseči. Prehransko dopolnilo ni nadomestek ali nadomestilo za uravnoteženo prehrano.
Pri otrocih izdelek uporabljajte izključno na čajno žličko, torej ga ne raztopite v pijači. Pred uporabo dobro premešajte. Raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav življenjski slog sta izjemnega pomena za ohranjanje zdravja. Izdelka ne smejo uporabljati osebe, ki so alergične na čebelje pridelke.

Embalaža: 450 g