Api dodatek Plus – Med z dodatkom propolisa plus

34,00 

Api dodatek plus – prehransko dopolnilo, ki je po sestavi in ​​ učinku kombinacija naravne vitaminske osnove in visoke koncentracije ekstrahiranega propolisa.

Kategorija:

Opis

Api dodatek plus – prehransko dopolnilo, ki je po sestavi in ​​ delovanju kombinacija naravne vitaminske osnove in visoke koncentracije ekstrahiranega propolisa. Cvetni prah vsebuje veliko količino aminokislin, beljakovin, različnih vitaminov, mineralov, encimov in ogljikovih hidratov ter tako spodbuja obnovo organizma in krepi njegovo obrambno sposobnost. Vse sestavine so naravno vezane in absorbirane, zato delujejo neposredno in s pospešeno učinkovitostjo.

Težave: Dihalni sistem, imunski sistem, jetra, prebavni trakt, urinarni trakt.

Namen: Za povečanje vitalnosti organizma. Uporablja se pri izredno hudih primerih zmanjšane imunosti in kompleksnejših, dolgotrajnejših vnetnih procesih. Med z dodatkom propolisa in med z dodatkom propolisa dva, lahko uporabljamo pri odraslih hkrati s tinkturo propolisa in uro tinkturo. Pomembno je poudariti, da obe omenjeni medeni mešanici ščitita prebavni trakt pred morebitnimi poškodbami. Za optimalne rezultate je poriporočljivo mešanice uporabljati 4-6 mesecev, pri zahtevnejših stanjih telesa pa do 2 leti.

Odmerjanje: Otroci od 2 do 16 let: po dogovoru s proizvajalcem. Odrasli: 1 čajna žlička 2- do 3-krat na dan. Vzemite po obroku.

Opomba: Hraniti izven dosega majhnih otrok. Priporočenih dnevnih odmerkov ne smete preseči. Prehransko dopolnilo ni nadomestek ali nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri otrocih izdelek uporabljajte izključno na čajno žličko, torej ga ne raztopite v pijači. Pred uporabo dobro premešajte. Raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav življenjski slog sta izjemnega pomena za ohranjanje zdravja. Izdelka ne smejo uporabljati osebe, ki so alergične na čebelje pridelke.

Embalaža: 450 g