Api dodatek – Med z dodatkom propolisa

29,00 

Api dodatek – prehransko dopolnilo, ki je po sestavi in delovanju kombinacija naravne vitaminske osnove in visoke koncentracije ekstrahiranega propolisa.

Kategorija:

Opis

Api dodatek – prehransko dopolnilo, ki je po sestavi in učinku kombinacija naravne vitaminske osnove in visoke koncentracije ekstrahiranega propolisa. Cvetni prah vsebuje veliko količino aminokislin, beljakovin, različnih vitaminov, mineralov, encimov in ogljikovih hidratov ter tako spodbuja obnovo organizma in krepi njegovo obrambno sposobnost. Vse sestavine so vezane in absorbirane naravno, zato delujejo neposredno in s pospešeno učinkovitostjo.

Težave: Dihalni sistem, imunski sistem, prebavni trakt, urinarni trakt

Sestavine v 100 g: Cvetlični med 76,19g, cvetni prah 19,05g, tinktura propolisa 4,76g

Namen: Za povečanje vitalnosti organizma. Medena mešanica odlično deluje pri uro – okužbah otrok (1-6 let) in pri kroničnih vnetij vseh vrst, ob uporabi kot dodatek klasični terapiji pa izboljša njeno učinkovitost. Priporoča se po dolgotrajnih boleznih in veliki izčrpanosti, saj izjemno pomaga pri hitrejšem okrevanju. Med z dodatkom propolisa in med z dodatkom propolisa dva, lahko uporabljamo pri odraslih hkrati s tinkturo propolisa in uro tinkturo, odvisno od vrste težav. Pomembno je poudariti, da obe omenjeni medeni mešanici, ščitita prebavni trakt pred morebitnimi poškodbami. Za optimalne rezultate je treba mešanice uporabljati 4-6 mesecev, prizahtevnejših telesnih stanjih pa do 2 leti.

Odmerjanje: Otroci od 1 do 2 let: 1 čajna žlička dvakrat na dan. Otroci od 2 do 16 let: 1 čajna žlička dvakrat na dan. Odrasli: 1 čajna žlička 2- do 3-krat na dan. Vzemite po obroku.

Opomba: Hraniti izven dosega majhnih otrok. Priporočenih dnevnih odmerkov ne smete preseči. Prehransko dopolnilo ni nadomestek ali nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Izdelek uporabljajte samo na čajno žličko in ga ne raztopite v pijači. Pred uporabo dobro premešajte. Raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav življenjski slog, sta izjemnega pomena za ohranjanje zdravja. Izdelka ne smejo uporabljati osebe, ki so alergične na čebelje pridelke.

Embalaža: 450 g