Anemomed s koprivo in robido

27,00 

Anemomed – dodatek k prehrani z bogato sestavo cvetnega prahu, v kombinaciji s koprivo in listi robide, ki je naravna pomoč, pri težavah oslabljenega organizma.

Kategorija:

Opis

Anemomed je dodatek k prehrani, s svojo bogato sestavo cvetnega prahu, v kombinaciji s koprivo in listi robide, ki je naravna pomoč, pri težavah oslabelega organizma. Listi koprive vsebujejo kalcij, kalij, železo, fosfor, vitamina C in A in organske kisline in zaradi vsebnosti železa, se uporablja pri slabokrvnosti. List robide močno vpliva na harmonizacijo presnovnih procesov, krepitvi organizma, slabokrvnosti in pri okrevanju.

Težave: Imunski sistem, kardiovaskularni sistem.

Sestavine: (v 100 gramih): mešani med (cvetlični in manov) 72 g, tinktura listov koprive 5 g, tinktura listov robide 3 g, cvetni prah 20 g.

Namen: Utrujenost, izčrpanost, bledica, pomanjkanje apetita, počasna rast in počasno celjenje poškodovanega tkiva, so najpogosteje posledica slabokrvnosti, ki je lahko posledica povečanih psihofizičnih naporov, krvavitev in ostalih bolezenskih težav. Mešanica telesu povrne moč, obnavlja vse elemente krvne slike in krepi imunski sistem.

Odmerjanje: Otroci od 1 do 2 let: 1 kavna žlička dvakrat na dan. Otroci od 2 do 16 let: 1 čajna žlička dvakrat na dan. Odrasli: 1 čajna žlička 2- do 3-krat na dan. Vzemite po obroku.

Opomba: Hraniti izven dosega majhnih otrok. Priporočenih dnevnih odmerkov ne smete preseči. Prehransko dopolnilo ni nadomestek ali nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri otrocih izdelek uporabljajte izključno na čajno žličko, torej ga ne raztopite v pijači. Pred uporabo dobro premešajte Raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav življenjski slog sta izjemnega pomena za ohranjanje zdravja. Izdelka ne smejo uporabljati osebe, ki so alergične na čebelje pridelke.

Embalaža: 450 g