Intuitivno vodeno svetovanje

INTUITIVNO VODENO SVETOVANJE – (osebnostna in duhovna rast)

Vsi smo mi unikat in vsak od nas je edinstveno bitje, ki ima svojo preteklost, sedanjost in prihodnost. Zato je zelo pomembno, ko se srečamo z tovrstnim delom, da se gleda celost – celota, vsakega posameznika.

Na življenjski poti, se nam lahko zgodi, da pride obdobje, ko dosežemo točko, ko imamo občutek, da se vrtimo v začaranem krogu in iz katerega imamo občutek, da ni izhoda. Posledično, pa smo vznemirjeni in samo o tem razmišljamo, se ne sprostimo in ne prepustimo. Zato takrat potrebujemo podporo, saj tako skušamo hitreje in enostavneje priti skozi določene blokade, težave in vznemirjenost, ki nas ob tem spremlja.

S predhodnim individualnim pogovorom s klientom in v nadaljevanju terapevtsko masažnim sprostilnim vodenim delom, ki

Intuitivno vodeno svetovanje Sano center Marjana Radulovic

vključuje masažno terapevtske tehnike in z vodenim meditacijskim pristopom, se vsakemu posamezniku omogoči, da samostojno in v svojem ritmu, začuti in zazna svoj mentalni, čustven, duhovni, fizični in družbeni razvoj. Vse to, pa kot celota, omogoča, da živi bolj zadovoljno in produktivno življenje.

Z intuitivnim vodenim svetovanjem, se vas popelje v čudovit svet vizualizacije, sproščanja, v dvig duhovnega in čustvenega zavedanja, v popolno umiritev uma in dvig frekvence vašega telesa.

Na ta način se počasi in potrpežljivo krepi notranji JAZ, osebnostna rast in razvoj. Z osebnostjo rastjo, če seveda posameznik želi, doseže veliko, več kot samo notranji mir, srečo, zadovoljstvo, veselje in jasnost. S svojim trudom, željo vsak od nas, lahko pride do sprejemanja in razumevanje sebe in drugih okoli nas.

S tovrstnim svetovanjem, dosežemo tudi energetsko podporo, z namenom uravnovešanja, čiščenja in povezavo z svojim višjim JAZOM. Ko začutimo sebe in svojo notranjost, osebnostno rastemo in se trudimo razumeti, kako dejanja vsakega posameznika vplivajo na vas same, na svet okoli vas in na druge. Pri tej »rasti« pričneš opazovati svoje misli, začneš se zavedeti svojih osebnostnih lastnosti, skušaš prepoznati svoja omejujoča prepričanja in med drugim se učiš in skušaš prepoznati, obvladati svoja čustva in jih primerno izraziti.

Ob vsem tem, se soočiš z nečem, kar te omejuje, te osvobodi, da lahkotno zakorakaš naprej in dihaš sveže, saj takšna oblika svetovanja poteka za sprostitev, ter za osebno in duhovno rast.

CENA: Intuitivno vodeno svetovanje (60 min) ….. 35,00 €