Svetovanje

Celostno svetovanje po starodavnih tradicionalnih znanjih

Je celostna individualna obravnava posameznika, ki vključuje starodavna tradicionalna znanja – starodavnih tradicionalnih medicin in terapijo, s katerimi vam svetujemo, kako in na kakšen način, si na popolnoma naraven način lahko pomagate, da ohranite boljše počutje, da spodbudite vaš organizem, da boljše deluje in da na popolnoma naraven način krepite vaš organizem.

S starodavnimi znanji, s katerimi vam svetujemo, se osredotočamo na celoto/vašo celoto – saj je zelo pomembno, da vsakega posameznika gledamo celostno, ker na ta način, skupaj najdemo rešitev k vašemu boljšemu počutju, blaženju težav, ki so že dolgo prisotne (zastarane) in tudi k odpravi težav, ki vas pestijo in, ki so se pojavile pred kratkim ali mogoče iznenada.
S samim delom vedno pričnemo s pogovorom, kjer skušamo skupaj s klientom odkriti od kot izvirajo določene težave in vzrok za nastanek težav, ki se odražajo na telesu. Pomembno je, da vemo, da je človek povezan z naravo in je sestavni del nje ter, da je ena izmed pomembnih izhodišč
energija in ne samo fizično telo, temveč usklajenost s cikli, bioritmom v naravi in univerzumom.

Svetovanje Mirjana Radulovič

Pri tovrstnem svetovanju, se osredotočamo na vzroke, čustva, teorijo petih elementov, diagnostiko, ki ugotavlja ali smo oz. so naši organi v neravnovesju ali ravnovesju, prehrano, morfologijo in potem se na osnovi teh spoznanj, odločamo za vrsto terapije – kot je refleksoterapija stopal in dlani ali moksibusticija/moksanje ali terapija z ventuzami ali pa se odločimo za različne kombinacijo terapevtsko masažnih terapij. Seveda je vse odvisno od posameznika, saj je celostno svetovanje individualna obravnava, ki jo prilagodimo vsakemu posamezniku.
Namen celostnega svetovanje – harmonija, je ravno vzpostaviti harmonijo in uravnovesiti celostni sistem, da se prične, kot je znano za starodavna tradicionalna znanja, proces samozdravljenja.

Za naše boljše počutje, je pomembno ravnovesje naših čudovitih energij med meridiani in ravnovesje energij med organi (elementi). Celostno svetovanje harmonija, je čudovito popotovanje po naši notranjosti. Ključ za ohranitev boljšega počutja, predstavlja nemoten pretok vitalne energije.

CENA : Celostno svetovanje – harmonija + 1. terapija …… 70,00 €